Ijsboerderij De Oude Schuur

IJsboerderij De Oude Schuur

Het lekkerste ijs van de regio, dat durven we wel te zeggen. Bij IJsboerderij De Oude Schuur maken, verkopen, serveren en leveren we de meest bijzondere, natuurlijke ijssmaken. Vanille uit Madagascar, chocolade uit Venezuela, pistachenoten uit Italië en de melk? Die komt verser dan vers van onze eigen weidekoeien. En dat proef je!

Openingstijden

Per 29 september nemen wij een korte pauze en is onze ijsboerderij tijdelijk gesloten. Op Facebook en Instagram communiceren wij wanneer we weer open gaan, de verwachting is rond de kerst!

Onze producten

Wist je dat we naast 18 wisselende ijssmaken ook andere (ijs)producten hebben én rekening houden met allergieën? 

De IJsboerderij voor groepen

Aan huis, op de zaak of gewoon bij ons op de ijsboerderij? Wij zijn er ook voor grotere gezelschappen.

IJskar op jouw event

Bruiloft, feestje, open dag of zakelijk event? Ontdek de mogelijkheden van het lekkerste ijs bij jou op locatie.

Van melkvee tot ijsboerderij

Wij zijn Jan en Annette van Dijk en in 2007 namen wij de Vurense melkveehouderij van de ouders van Jan over. Om meerwaarde te bieden aan de superverse en eiwitrijke melk van onze koeien, openden we in 2018 samen met dochter Lotte IJsboerderij De Oude Schuur. “Hier, in de polder, een ijssalon?” Absoluut! En veel meer dan dat. We vertellen je graag ons hele verhaal.

Zien we je snel bij IJsboerderij De Oude Schuur?

Gezellig! Op de hoogte blijven van extra openingstijden of niets missen van onze dagen op en rondom de ijsboerderij? Volg ons dan op social media! Voor andere vragen of een bestelling kun je ons het beste even WhatsAppen, dat schakelt lekker snel!