Groepen | Ijsboerderij De Oude Schuur

Groepen: ijs en meer voor grotere gezelschappen

Of het nu bij ons op de IJsboerderij óf bij jou op locatie is, IJsboerderij De Oude Schuur is er ook voor grotere gezelschappen. Dat doen we onder andere met een grote thermobak met ijs, een trailer op locatie of vol gezelligheid op ons eigen terras.

Ook groepen zijn welkom op de IJsboerderij

Een stuk gefietst of een mooie wandelroute gelopen? Of zoek je de ideale locatie voor een ’s zomerse vrijgezellenmiddag, verjaardagsfeest of vriendinnendag? Jullie zijn van harte welkom op ons sfeervolle terras met parasols. Niet alleen zijn jullie aan het juiste adres voor een lekker ijsje en ijscoupes, ook serveren we thee en koffiespecialiteiten, fris, appeltaart en verse wafels.

“IJs is bijna altijd een feestje, dus mensen komen met een glimlach binnen.”

Jan van Dijk (eigenaar)

Openingstijden

Per 29 september nemen wij een korte pauze en is onze ijsboerderij tijdelijk gesloten. Op Facebook en Instagram communiceren wij wanneer we weer open gaan, de verwachting is rond de kerst! 

Vers ijs aan huis of op de zaak

Een feestje aan huis, barbecue of bedrijfsborrel? Dat top je natuurlijk af met een lekker toetje. (Schoon)vader én ijsbezorger Bert bezorgt goed gevulde thermobakken ijs aan huis, op de zaak of jouw locatie naar wens. Benieuwd naar de mogelijke smaken of onze andere producten? Neem even contact op of kom langs op de boerderij.

De IJsboerderij IJskar bij jou op locatie

Flink uitpakken? Dat snappen we! Naast een thermobak gevuld met ijs, is het ook mogelijk gebruik te maken van onze ijskar inclusief verschillende smaken, ijsscheppers én gezelligheid!

Wat kunnen we voor jullie betekenen?

Op aanvraag is er heel veel mogelijk, dus denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op of kom gewoon gezellig langs bij IJsboerderij De Oude Schuur. Tot snel!