IJskar huren | IJsboerderij de oude schuur

Onze ijskar huren?

Beschikbaar van 1 april t/m 30 september

Van scholen en zakelijke gelegenheden tot jaarmarkten of bedrijfsfeesten: we komen graag naar je toe met onze IJsboerderij IJskar. Die vullen we met een portie gezelligheid en natuurlijk ons verse, zelfgemaakte ijs in de gewenste smaken. En de ijsscheppers? Die brengen we ook mee! De minimale afname voor het huren van de ijskar is 150 bollen. Voor kleinere partijen hebben we een thermobak beschikbaar met 3 smaken naar keuze, met- of zonder personeel. 

Wat staat er bij jou op de planning?

Foodtrailers zijn helemaal hip en de populariteit van onze ijskar is daar het perfecte voorbeeld van. Een open dag op school of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? We hebben al veel van het land mogen zien en nemen je op social media graag mee in die avonturen. Wat dacht je van wat verkoeling op een mooie zomerdag? Vieren dat het schooljaar erop zit? Of een leuke verrassing tijdens de zakelijke borrel? 

Laat ons weten wat er bij jou op de planning staat. We komen al vanaf 150 bollen ijs, denken graag mee en bespreken de mogelijkheden van onze ijskar bij jou op locatie! 

Een ijskar gevuld met vers, zelfgemaakt ijs

Wist je dat we al ons ijs volledig zelf maken? Dat doen we met de eiwitrijke melk van onze eigen weidekoeien. Die passie hebben we niet alleen voor onze melkkoeien, maar ook voor de wereldse ingrediënten die zorgen voor bijzondere smaken. Van chocolade uit Venezuela en vanille uit Madagascar tot de beste pistachenoten uit Italië. Daar kun jij mee aankomen op jouw feest of evenement.

Welke ijssmaken we meenemen in de ijskar?

Romig of sorbet, lactose- of glutenvrij, de nieuwste seizoensspecials of de ouderwets goede klassiekers? We kunnen niet alle 18 smaken uit onze vitrine meenemen, maar zijn benieuwd naar je wensen. Op basis van wensen, allergieën en gastenaantal kijken we wat er mogelijk is.

Stiekem vast benieuwd naar al onze producten? Kom gerust eens sfeerproeven bij IJsboerderij De Oude Schuur in Vuren.

20200711-DSC_5625

Het kostenplaatje

Zie jij het al voor je, onze ijskar op jouw event? Leuk! Ook wij hebben er zin in. Wij zullen zorgen voor gastvrijheid, gezellige ijsscheppers en natuurlijk voldoende ijs. Omdat ieder feest en ieder verzoek bijzonder is, is het kostenplaatje op aanvraag. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal gasten, de locatie, de smaken en andere wensen. Hier kun je op rekenen:

Servicekosten 60 euro inclusief een uur scheppen
+ prijs per bol op aanvraag (afname van minimaal 150 bollen)
* Op zaterdagavond (vanaf 18:00u) geldt een toeslag

Vers en zelfgemaakt ijs op jouw event?

Neem contact met ons op voor een offerte. Wij hebben er zin in!